Foto: Ingela Bergström

Afternoon tea

För dig som är egenföretagare/småföretagare i Mölndal. Nu ställer vi om Afternoon tea till samtal two-by-two istället. Du kan beställa samtal med Ingela Bergström när det passar dig. Vi hoppas kunna återuppta Afternoon tea till våren med fysiska träffar. Afternoon tea sker i samarbete med Företagarna i Mölndal.

Till dig som har din arbetsplats i Mölndal

individuella samtal

Ibland blir livet inte som vi tänkt oss, varken privat eller i yrkeslivet. Då kan det vara stärkande att få möta någon i ett enskilt samtal. Samtalet börjar där du är och med dina frågor. Det kan handla om något av allt det som livet ställer oss inför; glädje, sorg, förluster, vilsenhet, förändringar, omstart och balans i livet.

Nu under Coronapandemin har det blivit extra tydligt. Mycket av det som annars hör till våra friskfaktorer, det som ger livet extra glädje, innehåll och avkoppling, finns inte där längre. Det kan vara att umgås med familj och vänner, att få en kram när en känner sig som en urvriden trasa, att planera för en fest eller en resa, att gå på en konsert.

gruppsamtal

Kanske är ni flera på arbetsplatsen som önskar samtala om etiska dilemman som uppstår i yrkeslivet eller de existentiella frågor som så ofta tränger sig på vid kriser av olika slag. Ni är välkomna att höra av er. Samtalen utformas efter era behov och i samförstånd med er chef/arbetsledare. Det är vanligt att sådana reflekterande gruppsamtal hålls regelbundet under en termin med cirka 3-5 träffar.

Samtalen, både de individuella och i grupp, kan ske fysiskt, via videolänk eller telefon. De fysiska träffarna kan vara på din arbetsplats eller om du/ni föredrar det i någon av kyrkans lokaler.

Samtalet sker utifrån ditt behov både till innehåll och antal träffar. Varje samtal är på ca 50 minuter. Samtalen sker under tystnadsplikt och är kostnadsfria. Alla är välkomna till samtal oavsett livssyn.

För dig som är egenföretagare/småföretagare.

Nu ställer vi om Afternoon tea till samtal two-by-two istället. Du kan beställa samtal med Ingela Bergström när det passar dig. Vi hoppas kunna återuppta Afternoon tea till våren med fysiska träffar. Afternoon tea sker i samarbete med Företagarna i Mölndal.

Afternoon tea för egenföretagare/småföretagare

Välkommen till Cafédelen i Fässbergs kyrka på Afternoon tea. En möjlighet att träffas, samtala och dela erfarenheter. Samtalen formas utifrån de som kommer. Vilka frågor hänger i luften för dig?

Företagspräst Ingela Bergström med kollegor håller i träffen.

De fysiska träffarna kan förhoppningsvis återupptas till våren 2021. Vi återkommer med mer information.

I samarbete med Företagarna i Mölndal.

Ingela Bergström

Mer om Ingela Bergström