Mjällby Gosskör: killar åk F-6

För mer information och anmälan, kontakta kantor Karin Sax Granlöf på telefon: 0456-566 04 eller via e-post: karin.sax.granlof@svenskakyrkan.se

Gosskören sjunger sånger som ingen annan av barnkörerna gör - på latin, swahili m.m. Vi jobbar mycket med att hitta den unika gosskörklangen och sjunger ur den stora skatt av sånger som är skrivna just för den här typen av körer.

Vi har samarbeten med andra gosskörer och åker varje år på en resa. Våren 2019 åkte vi till Karlskrona och sjöng med deras goss- och herrkörer. Våren 2020 planerar vi att sjunga tillsammans med andra killar på Gosskörernas dag den 10 maj.

Mjällby Gosskör övar på torsdagar kl. 16.15-16.50 i Mjällby församlingshem.

Välkommen att vara med!