Foto: Birgit Larsson

Diakoniverksamheten i Mjällby

Diakoni är ett sätt att omsätta kyrkans budskap i praktisk handling. Diakonin är en del i alla gudstjänster och verksamheter. Vill du ha besök eller prata med någon? Ring diakoniassistent Marie Nilsson, på telefon 0456-566 03. Telefontid: Tisdagar och torsdagar kl. 10.00-12.00.

Nyhet! Sommarträff i Ysane!

I år har vi valt att istället för Vägkyrka inbjuda till sommarträff i Ysane församlingshem kl. 14.00.

Här är årets program:

Torsdag 9 juni

Stefan Nilsson spelar och sjunger.

Torsdag 14 juli

”Så länge skutan kan gå”, Evert Taube-program med Bo/Maria Knutsson och Rolf Nilsson.

Torsdag 18 augusti

Norje PRO:s sånggrupp underhåller.

Torsdagsträffen (dagledigträff)

Vanligtvis andra torsdagen i månaden kl. 14.00 i Mjällby församlingshem. Programmet består alltid av en inledande andakt, underhållning eller föredrag och kaffeservering med hembakat. Pris: 20 kronor/gång. För de församlingsbor som inte själva kan ta sig till församlingshemmet i Mjällby finns det möjlighet att beställa taxi till en reducerad kostnad. Vid önskemål om skjuts kontaktas Sölvesborgs Taxi på telefonnummer 0456-185 00. Till Torsdagsträffen är alla välkomna och ingen föranmälan krävs.

Program hösten 2022:

Torsdagen den 8 september

”Svensk höst - underbart vacker”, naturfotograf Ingmar Skogar visar bildspel.

Torsdag 13 oktober

Norje PRO - ukulelegruppen underhåller med sång och musik.

Torsdag 10 november

”Trasthen och Stahren” - Ingmar Trasthe och Håkan Stahre - underhåller med musikquiz, allsång med mera.

Torsdag 8 december

Julfest med tomtebesök. Ta med en julklapp värd cirka 50 kronor så byter vi klappar!