Other languages with Google Translate

Mini-seminarium: Klimatoro och framtidstro - hur går de ihop?

Mår vi dåligt och har ångest eller inspireras vi av Greta Thunberg som startat en global rörelse av skolstrejkande för klimatet? Kanske allt på en gång?

Klimatförändringarna är den fråga som oroar flest människor, inte minst barn och unga. Det visar forskning och undersökningar (bl.a. SOM-institutets undersökning). Hur hanterar man som vuxen barn- och ungdomars oro kring klimatet och dess påverkan på vårt psykiska mående? Hur hjälper vi varandra att som samhälle möta de utmaningar klimatoron innebär för vår existentiella hälsa? Kom och lyssna på ett samtal mellan en psykolog och en miljöaktivist.

När: Fredag 15 november 2019, 09.30-10.00
Plats: Stora scen
Medverkande: Hans Landeström, psykolog och Jenny Carlenius, miljöaktivist. Moderator: Frida Gårdmo
Arrangör: Linköpings stift, Svenska kyrkan

Läs mer på MR-dagarnas hemsida.

Tillbaka till hela Svenska kyrkans program på MR-dagarna.