S:t Matteus församling Besöksadress: Västmannagatan 92, 11343 STOCKHOLM Postadress: Box 23070, 10435 STOCKHOLM Telefon:+46(8)55521800 E-post till S:t Matteus församling

Resa till Kolmården

Följ med församlingens barn och familjeverksamhet till Kolmården 31 oktober

Torsdag 31 oktober

Samling vid S:t Matteus kyrka, Vanadisvägen 35 kl 9.00, avfärd 9.30. Hemkomst ca kl 20.

(OBS att anmälan är bindande).

Resan är avsedd i första hand för S:t Matteus församlingsbor, i mån av plats är alla välkomna. För boende i S:t Matteus församling finns möjlighet att söka bidra för resan hos diakonerna.

Anmälningstalong finns nedan.

Vuxen 300 kr
Barn 3-12 år 200 kr
Barn 0-2 år 100 kr.

I priset ingår bussresa och inträde till Kolmården med alla begivenheter som är öppna så här dags på året.
Spökkaraktärer finns runt om i parken, men i Bamses värld är det spökfritt!

Förtäring under dagen

Du betalar själv din mat under dagen. Antingen med egen matsäck eller nyttjar Kolmårdens restauranger (alla restauranger är dock inte öppna).

Information och reseledare

Marie Svalbring Bergstrand, tel 08-555 218 23, marie.s.bergstrand@matteus.org

Övriga ledare under dagen:

Hilda Rudén, fritidsledare
Susanne Åberg, diakon