Resa till Kolmården

Följ med församlingens barn och familjeverksamhet till Kolmården, torsdag 3 november 2022.

Med reservation för att djurparken tar emot grupper under lovet gör församlingen denna resa.

Välkommen på en resa till Kolmårdens djurpark!

torsdag 3 november

Samling vid S:t Matteus kyrka, Vanadisvägen 35 kl 8.00, avfärd 8.30. Hemkomst ca kl 20.00.

Anmälan släpps 15 augusti. Då publiceras ett anmälningsformulär nedan.
(OBS att anmälan är bindande).

Resan är avsedd i första hand för S:t Matteus församlingsbor, i mån av plats är alla välkomna. För boende i S:t Matteus församling finns möjlighet att söka bidra för resan hos diakonerna.

Vuxen 300 kr
Barn 3-12 år 200 kr
Barn 0-2 år 100 kr.

I priset ingår bussresa och inträde till Kolmården med alla attraktioner, fria åk i karusellerna, Safari, djurshower mm. Enkel familjegudstjänst i Kolmårdskyrkan på området kl 15.00

Förtäring under dagen

Du betalar själv din mat under dagen. Tag med egen matsäck eller nyttja Kolmårdens restauranger.

Information och reseledare

Marie Svalbring Bergstrand, tel 08-555 218 23, marie.s.bergstrand@matteus.org

Övriga ledare under dagen:

Susanne Åberg, diakon