Mikaelsträffen

Välkommen till Mikaelsträffen. Vi börjar kl. 13.00 med andakt, sedan fika och program med avslut kl. 15.00. Kaffe och smörgås, 25 kr. Alla träffar hålls i Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

Vårens program

19 mars
Vårt behov av naturen Den passionerade och pensionerade naturälskaren Ebbe Adolfsson kåserar.

16 april
Våra älskade psalmer Sångaren och diakonen Peter Nygren från Solna församling, sjunger med och för oss.

14 maj
I somrig folkviseton Sångerskan Anna Karin Schäfer från Täby bjuder på ett varierat program.

28 maj
Traditionell Våravslutning med Liselotte Frisk.

Varmt välkommen önskar
Carsten och Per-Ove