Kyrkoskrivare/kansliassistent

Vi söker en ny medarbetare till vårt arbetslag!

Vår nuvarande kyrkoskrivare går i pension och därför söker vi nu en ny medarbetare till vårt arbetslag.

KYRKOSKRIVARE OCH KANSLIASSISTENT 100%

Tjänsten ingår i vårt kansliteam, tillsammans med kanslichef, informationsassistent och stiftelsehandläggare/kansliassistent.

I tjänsten ingår framför allt huvudansvaret för församlingens kyrkobokföring, men också andra administrativa uppgifter.
Det är självfallet meriterande om du arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare, och att ha erfarenhet av församlingsarbete är också en merit.

S:t Matteus är en växande församling i Vasastan i Stockholm. Arbetsplatsen är belägen på Västmannagatan 92 i Vasastan, med både T-bana och pendeltåg inom några minuters promenad.

För information, kontakta Petter Sundelius, kyrkoherde, tel 070-991 73 93, eller
maila petter.sundelius@matteus.org.

Ansök genom att maila personligt brev och CV till matteus@matteus.org. Vi vill ha din ansökan snarast, men senast söndag 11 april.