Jobba hos oss!

S:t Matteus församling är en växande församling mitt i centrala Stockholm. Just nu söker vi en komminister.

Vi söker nu en komminister

Tjänsten innehåller varierade arbetsuppgifter med tyngdpunkt i konfirmand- och ungdomsarbete. En heltidstjänst med tillträde efter överenskommelse dock senast 1 maj 2018.

Vi erbjuder

Kompetenta arbetskamrater. Ett konfirmandarbetslag med prästkollega, församlingspedagog, diakon, musiker och unga konfirmandledare. Bra lokaler och levande gudstjänstliv.

Kunskaper som förväntas

Vi vill att du är präst med några års erfarenhet som tycker om att arbeta med ungdomar och att fira gudstjänst.

Ansökan med meritförteckning och löneanspråk

Senast 18/12 2017 till
S:t Matteus församling