Gud och Lasagne

Välkomna att sitta ner vid dukat bord. Gud och lasagne - familjemiddag en torsdag i månaden.

Välkommen till höstens Gud och lasagne

Gud och Lasagne är helt enkelt mat, pyssel, gemenskap och andakt.
Visst låter det skönt att sätta sig vid dukat bord en helt vanlig vardag? Dessutom i kyrkan? Fyra torsdagar under hösten bjuder vi in till Gud och Lasagne – middag mitt i veckan. Maten serveras kl 17.00.

Kostnad:
30 kr/vuxen, 10 kr/barn.

Plats:
Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

Datum:
26 aug, 23 sep, 28 okt, 18 nov.

Anmälan
: Smsa Marie Svalbring Bergstrand, tel 076-525 78 23 och berätta hur många ni blir. Behöver ni specialkost är det särskilt viktigt att ni föranmäler detta.

Vi följer förstås folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Övrig verksamhet inom barn och familj

En folder skickas ut i början av januari till alla hushåll med barn i åldern 0-11 år som tillhör S:t Matteus församling. Ladda ner den här.

Förutom här på hemsidan hittar ni oss också på facebook, (öppen sida) https://www.facebook.com/pg/stmatteus/posts/