Gud och Lasagne - familjemiddag torsdagar 17.00

Välkomna att sitta ner vid dukat bord. Gud och lasagne - familjemiddag en torsdag i månaden.

Välkommen till höstens Gud och lasagne

Gud och Lasagne är helt enkelt mat, pyssel, gemenskap och andakt.
Visst låter det skönt att sätta sig vid dukat bord en helt vanlig vardag? Dessutom i kyrkan? Fyra torsdagar under hösten bjuder vi in till Gud och Lasagne – middag mitt i veckan. Maten serveras kl 17.00.

Kostnad:
30 kr/vuxen, 10 kr/barn.

Plats:
Mikaelskapellet, Karlbergsvägen 64.

Datum:
8/9, 6/10, 27/10, 17/11

Anmälan
: Smsa Marie Svalbring Bergstrand, tel 076-525 78 23 och berätta hur många ni blir. Behöver ni specialkost är det särskilt viktigt att ni föranmäler detta.

Vi följer förstås folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Övrig verksamhet inom barn och familj

En folder skickas ut i början av januari och augusti till alla hushåll med barn i åldern 0-11 år som tillhör S:t Matteus församling. Ladda ner den här.

Förutom här på hemsidan hittar ni oss också på facebook, (öppen sida) https://www.facebook.com/pg/stmatteus/posts/

Barn och nattvard

Nattvarden är öppen i Svenska kyrkan. Det betyder att alla som är döpta får komma fram, oavsett ålder. Innan mässan bör varje enskild förälder, tillsammans med sitt barn, ha bestämt hur de ska delta.

Barn- och familjeverksamheten

Välkommen till barn- ungdoms- och familjeverksamheten i S:t Matteus församling! En miljö som gynnar gemenskap, växt och kreativitet, och visar på en väg in i den kristna tron. Vi ser fram emot att få träffa Dig!

Öppen förskola, tisdag och onsdag

Vi välkomnar alla familjer med barn upp till 5 år till höstens Öppna förskola! Tisdagar i S:t Matteus kyrka, onsdagar i Mikaelskapellet.

Klapp & Klang/Musiklek

I samlingen sjunger föräldrar och barn tillsammans, leker fingerlekar och rör sig till musiken.

Babycafé fredag - för de allra yngsta

För familjer med de minsta barnen, från de nyfödda fram till dess att barnet tar sina första steg, fredagar mellan 10.00-13.00.