Other languages with Google Translate

Kontakt

Masthuggs församling Besöksadress: Storebackegatan 15, 41318 GÖTEBORG Postadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7319200 E-post till Masthuggs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Masthuggskyrkan

Masthuggskyrkan stod klar i oktober 1914. Med sin karakteristiska stil och sitt läge har den blivit ett landmärke och symbol för Göteborg. En levande kyrka i en levande församling. Ca 100.000 turister besöker kyrkan varje år, vilket också sätter sin prägel på kyrkan och församlingens verksamhet.

Besöka kyrkan

Du kan komma som enskild besökare och sitta ner en stund, tända ett ljus eller gå runt och titta både inne i kyrkan och utanför. Det finns också möjlighet att boka guidad tur för grupper, kontakta receptionen för mer information.

Vardagar 09.00-16.00 (torsdagar till 15.00)

Helger vid gudstjänster, dop och konserter. Se kalender för tider.

Juni-augusti utökade öppettider: alla dagar 09.00-18.00.