Svenska kyrkan i Märsta

Svenska kyrkan i Märsta Besöksadress: Bragegatan 3, 19553 Märsta Postadress: Box 3007, 19503 MÄRSTA Telefon: +46(8)59440840 E-post till Svenska kyrkan i Märsta

Skepptuna gård

Möjligheternas mötesplats för läger, konferens, möten, utbildning, kurser, högtidsdagar och familjemiddag.

en inre och yttre resa

Se vår film om Skepptuna gård på www.skepptunagard.se

Läger, konferenser, möten...

På Skepptuna gård finns alla möjligheter för ett lyckat läger, en konferens eller en kurs. Gården ligger naturskönt, ca 5 km från Märsta C.

I huvudbyggnaden, själva gården, finns en mängd mindre och större rum, ett kök och matsal. Här finns också ett andaktsrum.

I vår sovlänga erbjuder vi 32 bäddar. Huset är nybyggt och invigdes 2016.

VI kan laga och ordna allt mat och fika ni behöver. Kanske lite grillat skulle smaka på vår trevliga grillplats? Varför inte en ryggsäck med matpaket på er pilgrimsvandring?

Grillplatsen Bild: Susanne Hedman Jensen

Grupprum

I Skepptuna gård har vi två mindre grupprum samt ett allrum som vi kallar Prostens sal med projektor där man också kan sitta i sköna fåtöljer.
Kyrkohederns rum: 10 platser, rummet är möblerat med ett sammanträdesbord och där finns whiteboard och blädderblock.
Klockarens rum: 10 platser, rummet är möblerat med stolar och bord. Det finns whiteboard och blädderblock.

Vi skräddarsyr er vistelse här efter era önskemål. Kontakta husfar Kjell Johansson för en offert för ert arrangemang.

Lägerpris

Helpension, minst 15 personer, 1 352 kronor per person och dygn.
Helpension, minst 20 personer, 1 260 kronor per person och dygn.
I helpension ingår frukost, lunch och middag med efterrätt, förmiddagsfika, eftermiddagsfika och kvällsfika, sänglinne (inkl. handdukar).

Dagkonferens

Mellan klockan 8.00 och 16.00, är ni välkomna till dagkonferens med minst 15 personer. Pris: 385 kronor/person.

I dagkonferens ingår välkomstkaffe och smörgås, lunch och eftermiddagskaffe med bröd, konferensvatten och fruktkorg.

Catering

Skepptuna Pastoratsgård AB kan även erbjuda catering till minnesstunder och andra evenemang. På vår meny finns bland annat, snittar (tre sorter), landgång, smörgåstårta, soppa/paj, buffé á la Husby (kött-, fisk-, vegetarisk eller pajbuffé) samt Cafe complé.

bokning och information

Välkommen med frågor och bokningar till husfar Kjell Johansson.
Du kan se en film från gården på deras hemsida skepptunagard.se. Skepptuna gård finns också på facebook, se nedan.

Kjell Johansson

Svenska kyrkan i Märsta