Arbetsgruppen för kyrkobeskrivningarna träffas i biblioteket i Rosersbergs församlingsgård.
Foto: Johan Nilsson

Nya kyrkobeskrivningar i Norrsunda och Skånela

Nya foldrar och häfte klara inför årets säsong med sommaröppna kyrkor.

Under våren har en arbetsgrupp ur Norrsunda församlingsråd arbetat med nya kyrkobeskrivningar till församlingens kyrkor.

Efter midsommar drar årets särsong igång med sommaröppna kyrkor, då kan besökarna glädjas åt nya foldrar i Norrsunda och Skånela kyrkor. För Skånela har även ett helt nytt häfte tagits fram. Förutom nyskrivna texter har även nytt bildmaterial tagits fram.

Välkommen att besöka kyrkorna i sommar! (Öppettider, se nedan)

Bildtext: Arbetsgruppen för kyrkobeskrivningarna träffas i biblioteket i Rosersbergs församlingsgård, maj 2022.

Sommaröppna kyrkor 2022

Gå på upptäcktsfärd bland kyrkorna i Märsta pastorat! Odensala, Vidbo, Skepptuna och Lunda, Norrsunda och Skånela, Valsta kyrkor är öppna i sommar. Läs mer här!