Kyrkbuss till kyrkogården

Välkommen att följa med kyrkbussen till kyrkogården vid Husby-Ärlinghundra kyrka. Först finns tid att besöka kyrkogården och sköta sina gravar. Därefter, ca 14.00, är det en kort andakt i kyrkan. Fika serveras i församlingshemmet. Återresa ca 15.30.

BUSS TILL KYRKOGÅRDSANTAKTER I HUSBY-ÄRLINGHUNDRA KYRKA

Ungefär en gång i månaden går det en kyrkbuss från Valsta via Märsta till Husby-Ärlinghundra kyrka och kyrkogård. Turen är gratis och när vi kommer fram finns det tid att besöka gravarna. Kl 14.00 är det en kort andakt i kyrkan. Sedan träffas vi i församlingshemmet för en fika innan bussen går tillbaka mot Märsta/Valsta.

Bussen går:
11 december, 8 januari, 22 januari, 19 februari, 18 mars, 15 april (inställd), 20 maj (inställd) och 17 juni (inställd).

Hållplatser och ungefärliga tider för bussen:
12.30 avgår bussen från Valsta centrum (Mjölnergatan). Den stannar sedan på Nymärstagatan (Willys sida), Tingvalla (f.d. Kulturskolan), Ekilla södra, Ekilla norra, Monumentvägen, Dragonvägen (Preem), Norrbackaskolan och når Märsta station ca 12.45.

När vi först kommer till Husby finns det tid för att besöka kyrkogården och sköta sina gravar. Därefter, ca 14.00, har vi en kort andakt i kyrkan. Fika serveras i församlingshemmet. Återresa ca 15.30. Bussen är tillbaka ca 16.00.

Välkommen att följa med kyrkbussen.