Kyrkbuss till kyrkogården

Välkommen att följa med kyrkbussen till kyrkogården vid Husby-Ärlinghundra kyrka. Först finns tid att besöka kyrkogården och sköta sina gravar. Därefter, ca 14.00, är det en kort andakt i kyrkan. Fika serveras i församlingshemmet. Återresa ca 15.30.

BUSS TILL KYRKOGÅRDEN
Ungefär en gång i månaden går det en kyrkbuss från Valsta via Märsta till Husby-Ärlinghundra kyrka och kyrkogård. Turen är gratis och när vi kommer fram finns det tid att besöka gravarna. Kl 14.00 är det en kort andakt i kyrkan. Sedan träffas vi i församlingshemmet för en fika innan bussen går tillbaka mot Märsta/Valsta.

Första halvåret 2019 går bussen:
23 januari, 20 februari, 20 mars, 17 april, 8 maj, 22 maj, 5 juni, 19 juni, 3 juli, 17 juli, 31 juli, 14 augusti och 28 augusti.

Hållplatser och ungefärliga tider för bussen:
12.30 Valsta centrum –  Nymärstagatan (Willys sida) –  Tingvalla (f.d. Kulturskolan) – Ekilla södra – Ekilla norra – Monumentvägen –  Dragonvägen (Preem) – Norrbackaskolan – Märsta station ca 12.45.

När vi först kommer till Husby finns det tid för att besöka kyrkogården och sköta sina gravar. Därefter, ca 14.00, har vi en kort andakt i kyrkan. Fika serveras i församlingshemmet. Återresa ca 15.30.

Välkommen att följa med kyrkbussen.