Café Rosa

I Rosersbergs församlingsgård bullar personalen upp fika och bjuder på enkel lunch.

Sitt ner en stund med en kopp kaffe, bulle, smörgås eller kanske en soppa!

På tisdagar och fredagar rör det sig lite extra. Vår populära tisdagsträff kombineras med bingo, musikunderhållning, filmvisning m m.  Programmet kan du läsa här nedan eller hämta på gården. Känn dig varmt välkommena att titta förbi, hälsar husmor Ingela.

I samma hus kan du också låna en bok i vårt fina bibliotek som drivs i samarbete med Sigtuna kommun.

Soppan kostar 40:-, lunchen 50:-.

Café rosa öppettider

Caféet har öppet tisdag–torsdag 12.00–16.00, fredag 12.00–15.00