Café Brytpunkten

Varje söndag har Café Brytpunkten öppet i Märsta kyrka. Du är välkommen att dela gemenskapen precis som du är.

Sedd, hörd och bekräftad

Brytpunkten ska vara en plats där människor blir sedda, hörda och respekterade, en plats där ödmjukhet och lyhördhet råder. Här ska man kunna vila, växa och utvecklas både som volontär och besökare.

Alla människor har ett okränkbart människovärde, vare sig de är friska, arbetande människor, bostadslösa, funktionshindrade, missbrukare eller sjuka fysiskt eller psykiskt.

Alla dessa människor är välkomna till Brytpunkten. Här är helt kravlöst.

Brytpunkten drivs till stor del av frivilliga krafter.

Vi börjar varje café kl. 16.00 med en andakt förutom sista söndagen i månaden då det är mässa. Efter andakten bjuds du på soppa, smörgås och en kopp kaffe. Vi småpratar runt bordet om allt mellan himmel och jord fram till kl. 18.00.

Välkommen - kanske får du en ny vän!

Ola och Rukhsana är två av de volontärer som hjälper till. Bild: Anneli Eriksson