Verksamheter

Det finns grupper och öppna samlingar för alla åldrar! Babycafé, öppen förskola, barn- och ungdomsgrupper, studiecirklar, körer, soppluncher och mycket mer. Vad passar dig?

Få hjälp och stöd

När livet inte håller ihop längre, när krisen och sorgen drabbar och du behöver någon att prata med kan du kontakta oss . I Svenska kyrkan finns utbildad personal som lyssnar och ger stöd och råd vid allt från sorg till relationsproblem. Du behöver inte vara kristen eller medlem i Svenska kyrkan och det kostar ingenting. Välkommen att kontakta oss

Änglar

Barn och familj

Från babycafé för de minsta till Messy Church för hela familjen. Kom och var med i våra grupper från 0 år till åk.6.

Konfirmander

Unga och konfirmation

Du får konfirmeras från det år du fyller 15. Konfirmations-samlingar erbjuds i vinter och sommargruper. I PAX träffas ungdomar från åk. 7 och uppåt.

Bröllop

Dop och bröllop

Välkomna att gifta er och döpa ert barn/dig själv, i Markaryds församling. För de brudpar och dopföräldrar som önskar finns foton här ca. 3 månader.

Vuxengrupper

I vår kalender hittar du cafékvällar, soppluncher och träffar av olika slag där man oftast inte behöver anmäla sig utan bara kan "dyka upp". I studiecirklar, körer m.m. träffas vi i grupper av cirkelkaraktär.

Musik och körer

Tycker du om att sjunga? Vi har tre körer i församlingen. Kyrko- gospel och barnkör. Välkommen med du också!