Våra kyrkor och lokaler

Markaryds kyrka

Kyrkan är belägen väster om Markaryd, längs väg 15 mot Halmstad. Här kan du läsa mer om Markaryds kyrka.

Germunds kapell

Germundsgården och kapell

Germundsgården ligger på Storgatan 19 i Markaryd. Det är ett kapell med församlingshem och församlingsexpedition som invigdes 1971. Här kan du läsa mer om Germundsgården samt se bilder och karta.

Timsfors kapell

Timsfors Församlingshem och kapell

Timsfors kapell och församlingshem ligger på Diligensvägen 2 i Markaryd. Det är ett kapell med församlingshem som invigdes 1982. Här kan du läsa mer om Timsfors kapell samt se karta.

Sockenstugan

Sockenstugan och byggnader på kyrkogården

På kyrkogården finns förutom kyrkan också en sockenstuga, ett gravkapell med bårhus, en personal och förrådsbyggnad samt en toalettbyggnad. Det kan du läsa mer om här.

Lokaluthyrning

I Germundsgården, Timsfors församlingshem och i Sockenstugan finns det lokaler i olika storlekar och med olika utrustning att hyra. Några av lokalerna har kök i anslutning.
Det finns också möjlighet att hyra dukar till en mindre avgift eller beställa städning/vaktmästarhjälp.
För information om tillgänglighet, utrustning och priser, kontakta Camilla, tel. 750 88.
Vi ber dig läsa de säkerhetsföreskrifter som finns uppsatta i köket i anslutning till den lokal du hyr eller lånar.
Lokaler bokas via församlingsexpeditionen på tel. 750 80.