Änglar
Foto: Jonas Tobin/IKON

Barn och familj

Från babycafé för de minsta till Messy Church för hela familjen. Kom och var med i våra grupper från 0 år till årskurs 6.

BABYCAFÉ/ÖPPEN FÖRSKOLA, KYRKIS  VECKA 3-21 OCH 35-50.
KULLAGRET, AFTER SCHOOL OCH BARNKÖREN VECKA 3-20 OCH 36-49.

skollov samt studiedagar inga grupper

Till Kyrkis behövs föranmälan, begränsat antal platser. Övriga grupper är det bara att komma till. Ingen terminsavgift för någon grupp.

Babycafé / öppen förskola

Passa på att koppla av en stund tillsammans med ditt barn och träffa andra föräldrar. Sång och rytmikstund tillsammans. Fika finns till självkostnadspris.
Torsdagar kl. 8.30-11.30 i Germundsgården, ingång på baksidan.

Öppen förskola  0-5 ÅR

Hit är alla barn under skolåldern välkomna tillsammans med någon vuxen. Här kan ditt barn träffa andra barn att leka med och du själv vuxna att prata med. Vi stöttar och uppmuntrar varandra i föräldrarollen. Sång och sagostund. Fika finns till självkostnadspris.
Fredagar kl.8.30-11.30 i Germundsgården, ingång på baksidan.

Söndagsskola

Varje söndag är det som regel söndagskola i huvudgudstjänsten kl.10. Under den andra psalmen samlas barnen. Alla barn- också gästande- är välkomna att vara med!

Kyrkis 4-5 år

På ett lekfullt sätt får barnen lära sig något om kristen tro och får en trygg Gudsbild. Detta vill vi förmedla genom sång, lek och skapande aktivitet. Ibland inbjuder vi till familjegudstjänst för hela familjen och där behöver man inte vara knäpptyst – Gud förväntar sig nämligen inte att ett barn ska uppträda som en vuxen.
OBS! Föranmälan, begränsat antal platser!
Måndagar kl.9.30-11.30 i Germundsgården eller
Tisdagar kl.9.00-11.00 i Timsfors församlingshem

Kullagret  förskoleklass-åk 2

Hit är du välkommen för att sjunga, leka, pyssla, bada i simhallen, grilla i naturen och en utfärd till Busfabriken.
Varje gång har vi en samling där vi vill förmedla en positiv Gudsbild och berätta om vem Jesus är. Vi träffas varje vecka.
Måndagar kl.13.15-14.45 i Germundsgården
Tisdagar kl. 13.15-14.30 i Timsfors församlingshem

After school

Efter skolan kan man komma till denna fritidsverksamhet som vänder sig till skolbarn i årskurs tre till sex. Här kan man fika, läsa läxan, pyssla, spela spel och umgås med kompisar. Vi har även en samling varje gång.

Tisdagar kl.14.45-16.15 i Timsfors församlingshem
Onsdagar kl.14.45-16.00 i Germundsgården

Barnkören

för årskurs 1-6 då vi sjunger, leker och har kul!
Onsdagar kl.16-17 i Germundsgården

Messy Church

För hela familjen och alla åldrar. Startar 17.30 då vi gör olika saker tillsammans beroende av intresse. Det hela utgår från ett tema och kan vara pyssel, sång m.m. Efter denna praktiska del så firar vi en enkel gudstjänst  tillsammans med sång, drama m.m. Därefter äter vi middag tillsammans, meddela specialkost senast fredagen innan. Avslutning 19.30. Ca två -tre gånger /termin i Germundsgården.

Info

För frågor om Messy Church och barnverksamheten - ring  Helen tel. 75091 eller Lotta tel. 75092.

Två smartphones ligger på varandra.

Kyrkan – en app för barn

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den får du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. I appen finns också korta filmer om dop, begravning, vigsel, jul och påsk.