Other languages with Google Translate

Välkommen till Mariestads församling Besöksadress: Nygatan 23, 54231 Mariestad Postadress: Box 2, 54221 Mariestad Telefon: +46(501)390500 E-post till Välkommen till Mariestads församling

Julsouvenirer, ikoner m.m. 20/11

Försäljning från S:t Elisabeth Convent, Minsk

Passa på att köpa fina julklappar!!

Tisdag 20 november kl. 9-20

Välkommen till Marieholmskyrkan!

Även i år kommer systrarna från Minsk den 20 november till Marieholmskyrkan. Här kan vi köpa typiska ryska julprydnader, ikoner, keramik och annat som klostret producerar.

Leksystrarna sköter mycket praktiskt arbete i klostret och bland annat att åka runt i olika länder för att sälja föremål för klostrets verksamhet bland sjuka och nödlidande. En verksamhet är härbärge för bostadslösa personer. När systrarna reser runt är kontakten med besökare vid deras marknadsbord mycket viktigt. Systrarna själva säger att vittnesbördet om Kristus är det viktigaste – inte bara att få in pengar för verksamheten.