Other languages with Google Translate

Välkommen till Mariestads församling Besöksadress: Nygatan 23, 54231 Mariestad Postadress: Box 2, 54221 Mariestad Telefon: +46(501)390500 E-post till Välkommen till Mariestads församling

Pilgrimsvandring på Fågelö

Lördag 15 september kl. 10-14.30

Välkommen till Torsö på pilgrimsvandring i vacker septemberskrud!

I höst gör vi en pilgrimsvandring på Fågelö/Torsö. Det blir en lördagsvandring med början och avslutning i Fågelö kapell.

Vi börjar och avslutar vår pilgrimsvandring vid Fågelö kapell. Vandringen avslutas med en enkel pilgrimsmässa i kapellet, ca 14.00.
Obs! Medtag egen lunchmatsäck!
Ingen anmälan behövs.

Vid frågor kontakta komminister Monika Hedlund, 0501 39 05 03, monika.hedlund@svenskakyrkan.se

Varmt välkomna till det vackra Fågelö hälsar pilgrimsgruppen i Mariestads församling!