Other languages with Google Translate

Välkommen till Mariestads församling Besöksadress: Nygatan 23, 54231 Mariestad Postadress: Box 2, 54221 Mariestad Telefon:+46(501)390500 E-post till Välkommen till Mariestads församling

Livsstegen

Livsstegsgrupp startar i höst

Livsstegen i Mariestads församling

Livsstegen – bok & självhjälpsprogram
Livsstegen är ett kostnadsfritt självhjälpsprogram i tolv steg för oss som känner att livsproblem – stora som små – har gjort att vi har hamnat fel i tillvaron. Det kan bero på vantrivsel på jobbet, ett stukat självförtroende, ett destruktivt beteende som det är svårt att komma ur eller maktlöshet inför livets stora frågor.

Under hösten 2019 startas Livsstegsgrupper i församlingen.
Tisdag 23 april hålls ett informationsmöte för alla som vill veta mer om Livsstegen.

Självhjälpsgrupper

En livsstegsgrupp består av ca 10 deltagare och två ledare som möts under tolv veckor. Varje träff är 90 minuter lång och samtalet kretsar kring tolv existentiella steg.

Introduktionsmöte

I början av höstterminen hålls ett introduktionsmöte för alla som vill gå Livsstegen.

Sinnesrogudstjänster

Vi firar sinnesrogudstjänster som vanligt en söndag i månaden, där vi utgår ifrån AA´s tolv steg.
Mer info finns här!

Vill du veta mer? Vill du gå Livsstegen i höst?
Kontakta Karin Berg
karin.berg@svenskakyrkan.se