Mariestads församling

Välkommen till oss!

Vad har du för tankar om livets mening? Om ondska, kärlek, om döden och himlen? Om Gud och vänskap? Vad vet du om kyrkan och den kristna tron? Vad skulle du vilja veta mer om?

Att konfirmeras handlar mycket om att ta tag i dom stora och små frågorna om livet och tron. Att diskutera, tänka och fundera tillsammans med andra. Det handlar om trosfrågor som vem Jesus är och vad det står i Bibeln. Men också om grundläggande mänskliga frågor, till exempel om vad som är rätt och orätt, om vänskap, kärlek, sex, om meningen med livet. Frågor som alla människor ställs inför därför att ingen lever sitt liv ensam.

Här i Mariestads församling följer vi metoden "70 Steg" . Detta innebär att du, som konfirmand, har möjlighet att till viss del både skapa och anpassa ditt konfirmationsår efter dina intressen.  Läs mer i vår folder!

Konfirmationen sker under våren 2018.

För mer information kontakta Ulrika Keidser Flygare 0501-390531