Svenska flaggan och Ukrainska flaggan vajar i varsin flaggstång.

Hjälp för Ukraina / З огляду на ситуацію в Україні.

Läs mer här hur du kan hjälpa till och även få hjälp. / Парафія Марістад запрошує вас на зустріч і пропонує різну допомогу та підтримку біженцям. Ласкаво просимо до нашої парафії Марістад!

Förälder och barn vandrar med resväskor på flykt längs en väg.

Med tanke på läget i Ukraina

Mariestads församling finns här för samtal, stöd och hjälp. Här hittar du också information om hur du kan bidra.

En vuxen och ett barn går längs en väg. De drar två väskor efter sig.

З огляду на ситуацію в Україні.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

En blå och gulfärgad bild av en människa i bön och en kyrkklocka.

Fredsbön

Domkyrkans klockspel ringer för fred. Välkommen på fredsbön måndag-lördag kl. 12.00 i Domkyrkan.