Maria Magdalena Gospel

Maria Magdalena Gospel har funnits sedan 1992 men hette från början Hjärtpunkten Gospel. Vi består ett 30-tal sångare och vi sjunger i gudstjänster men ger också konserter.

Längtar du efter att sjunga gospel?

Varmt välkommen att söka till Maria Magdalena gospel. Körledare är Daniel Stenbaek och Maria Sandell. Blandad repertoar med tonvikt på contemporary gospel. Medverkar vid gudstjänster och har konserter. Du som söker till kören bör ha viss sångvana. Vi repeterar torsdagskvällar kl 19-21.15. Kontakt: maria.b.sandell@svenskakyrkan.se

Maria Magdalena Gospel leds av Maria Sandell och Daniel Stenbaek och består av ett 35 tal medlemmar. Vi sjunger regelbundet i församlingens gudstjänster men vi gör också resor och konserter. Flera resor har gjort runt i landet men också till Norge. Senaste åren har vi haft glädjen att få sjunga med bl.a Evelina Gard, Frank Ådahl, Samuel Ljungbladh och kören Svart på Vitt. Pianister knutna till kören är Daniel Stenbaek, Ted Hector och Johan Åhlen och det är vi mycket glada för. 

Vi övar torsdagar mellan 19.00-21.15. Man gör en  provsjungning för att komma med i kören. Varje år gör vi julkonsert, höstkonsert och vårkonsert. 

Vi sjunger gärna sånger av Kirk Franklin, Evelina Gard och Fred Hammond.