Taizéresa 9-18 augusti

Här hittar du information om sommarens Taizéresa tillsammans med Norrahammars församling, vi har platser kvar!

Välkommen att följa med till Taizé! I resan ingår buss med en övernattning och en i dag i Wittenberg på vägen ner till Taizé och bussresan hem.

Kostnad: 3500 kronor (under 29 år 2000 kronor)

Vi anländer till Taizé söndagen den 11 augusti och stannar till lördagen den 17 augusti, vistelsen i Taizé kostar 16 euro per dag för dig under 30 år och 24-40 euro för dig över 30 beroende på hur du bor (självkostnadspris), det betalar du själv, på plats i Taizé.

Här finns all info om resan till Taizé!

Mer detaljerad information kommer i samband med de olika informationsträffarna. Anmäl dig genom att fylla i formuläret här nedan.

Anmälan till Månsarps och Norrahammars gemensamma resa till Taizé 9-18 augusti 2024. Fyll i alla fält noggrant så informationen blir rätt. Efter anmälan betalas 500 kronor i anmälningsavgift, mer info om hur kommer i bekräftelsemailet du får efter du fyllt i detta formulär. Sista anmälningsdag 7 juni!