Sommarmusik

Under sommaren kan du lyssna till härlig musik under flera tillfällen

Sommarens konserter och musiktilfällen

Körkonsert med Månsarps kyrko- och hembygdskör och kyrkans barn- och ungdomskör.

Malin Parsmo - Sång och flöjter

Samuel Johansson - Gitarr och predikantorgel

Mart Hallek - fiol

Vi får lyssna till musik med rötter i den nordiska och keltiska musiktraditionen.

Folkmusiken ligger dem varmt om hjärtat och de önskar få dela med sig av en varm och hjärtlig musikupplevelse.

Välkomna till Bruksvägen 2 i Taberg. Vi hoppas på fint väder så att vi kan sitta ute i trädgården, fika och sjunga önskepsalmer!

Hälsningar familjen Jalnefur!

Med spelglädje och samspelthet skapar Trio Wolski folkmusik som både andas tradition och nyskapande. Genomarbetade arrangemang varvas med fria improvisationer och med deras instrumentsättning skapar de musik som ständigt skiftar i dynamik och intensitet.

Hanna Blomberg - violin,

Petter Ferneman - accordion,

Kristian wolski - cittern.

Noa Edwardsson Trio är en turnerande grupp med unga musiker under ledning av Noa Edwardsson. Vi går på Malmö Musikhögskola respektive musikgymnasiet. På repertoaren är framför allt funk och jazz, med covers från såväl äldre som nutida grupper. Egna låtar blir det också, från skivor som Noa skrivit och spelat in tillsammans med gruppen.

Noa Edwardsson - Piano, Sång

Oskar Kiland - Bas