Familjegudstjänst i Boden med nattvard. Barnkör sjunger och deltar nattvarden. En mässa med barn och vuxna. Barn spelade orgel.
Foto: Johannes Frandsen

Sjung i kör

I Tygelsjö kyrka finns det både barnkörer och en kyrkokör för vuxna. Körerna medverkar ofta i gudstjänsterna och deltar i olika projekt tillsammans med andra körer.

Barnkör

En kör för dig som går i årskurs 1–3 och tycker att det är kul att sjunga och röra dig till musik. Kören sjunger mest på svenska men ibland också på andra språk. Lär känna din röst och använd hela kroppen i sångerna.

Du får vara med och sjunga i gudstjänsten

Kören medverkar i olika gudstjänster, går Lucia, sjunger med andra barnkörer med mera. Kom och var med! Kören övar på torsdagar kl. 17–17.30 i Tygelsjö kyrka. Anmälan till körledare Åse Lindberg Christensen. Se nedan för kontaktuppgifter.

Himlaväsen

Himlaväsen är kören för dig som går i årskurs 4–6. Här får du sjunga en blandad repertoar, prova på stämsång och spela på olika instrument.

Körläger och föreställning

Himlaväsen medverkar i gudstjänster, går Lucia, åker på körläger och gör en mindre föreställning på våren. Kören övar på torsdagar kl. 16–16.30 i Tygelsjö kyrka.

Anmälan till körledare Åse Lindberg Christensen. Se nedan för kontaktuppgifter.

Ungdomskör

Ungdomskören i Tygelsjö är för dig som är 13 år eller äldre. Kören övar på tisdagar kl. 16–16.30 i Tygelsjö församlingshem. På repertoaren står pop, visor och klassiskt, oftast i stämmor. Du behöver inte ha sjungit i kör tidigare och det är inte någon uppsjungning för att få vara med.

För mer information och anmälan, kontakta körledare Åse Lindberg Christensen.

Tygelsjö kyrkokör

Tygelsjö kyrkokör är en blandad kyrkokör som övar på tisdagar kl. 19–20.15 i Tygelsjö kyrka. Kören välkomnar gärna nya sångare, framförallt herrar. Det är bra om du har viss körvana, men det är inte nödvändigt. Ingen provsjungning tillämpas.

Medverkar i gudstjänster och i körprojekt med andra kyrkor

Repertoaren är varierad och kören medverkar i flera gudstjänster under året. Varje år görs också ett körprojekt tillsammans med Limhamns och Bunkeflos kyrkokörer.

Kontakta körledare Åse Lindberg Christensen om du vill vara med i Tygelsjö kyrkokör. Se nedan för kontaktuppgifter.

Kontakt körer i Tygelsjö kyrka

Åse Lindberg Christensen