Diakoni i centrum i Luleå domkyrkoförsamling är en social mötesplats. Alla är välkommna för att värma sig, ta en dusch och ombyte av kläder, dricka kaffe och umgås. Frukost och fika finns för en symbolisk summa.
Församlingen har diakoner tillgängliga för stöd och rådgivning.
Foto: Johannes Frandsen /Ikon

Citydiakonalen

I S:ta Maria kyrka hittar du Citydiakonalen. Det är en rådgivningsmottagning för dig som bor i S:t Johannes församling. Här kan du få träffa en diakon för samtal. Du kan få stöd i dina kontakter med olika myndigheter eller i frågor som rör din ekonomi.

Stöd i ekonomiska frågor och myndighetskontakt

Citydiakonalen är en social rådgivningsmottagning för dig som är bosatt i S:t Johannes församling i Malmö. Här kan du få träffa en diakon för samtal och få stöd  i dina kontakter med olika myndigheter eller i frågor som rör din ekonomi. Diakonerna kan ge information om vilka fonder och stiftelser du kan söka pengar från och de kan ge dig stöd i hur du fyller i din fondansökan på rätt sätt. 

Öppet varje tisdag eftermiddag

Citydiakonalen i S:ta Maria kyrka är öppen varje tisdag mellan kl. 13–16. Du hittar mottagningen på Södervärnsgatan 8 i S:ta Maria kyrkans lokaler (länk till Google Maps). 

Personal Citydiakonalen

Anneli Lundgren

Svenska kyrkan Malmö

Diakon, S:ta Maria kyrka

Petra Persson

Petra Persson

Svenska kyrkan Malmö

Diakon, S:t Johannes kyrka, S:ta Maria kyrka

Mer om Petra Persson

Telefontid tisdag kl. 10–12 och torsdag kl. 14–16.

Peter  Juhlin

Peter Juhlin

Svenska kyrkan Malmö

Vikarierande arbetsledare, Diakon, S:ta Maria kyrka

Alexander Kepp

Alexander Kepp

Svenska kyrkan Malmö

Diakon, S:t Pauli kyrka, S:ta Maria kyrka

RELATERAD INFORMATION