Två kvinnor bakom en serveringsdisk med kaffe och kakor.
Foto: Helena Roslund

Mötesplatsen Kraftstationen

Under sommaren har vi andra öppettider, se vårt sommarprogram på Kraftstationens Instagram eller Facebook! Under terminerna ses vi måndagar kl. 16–20, då dörrarna till Kraftstationens mötesplats på Själbodgatan 4a i Malmö står öppna för dig som är mellan 16–25 år. Här kan du umgås, spela spel, fika eller bara hänga.

En öppen mötesplats för dig mellan 16–25 år

På Kraftstationen finns sköna soffor, spel, skaparmaterial, fika, instrument, målargrejer och möjlighet att bara hänga. Ibland ordnar Kraftstationen också utflykter, film- och temakvällar.

Alltid någon vuxen att prata med

Det finns alltid någon vuxen att prata med, om stort och smått. Du kan också få hjälp med att skriva jobbansökningar, fylla i blanketter, göra budget, söka studiemedel, få hjälp med läxor och liknande.

Kraftstationen kommer ut till gymnasieskolorna

Kraftstationen är också en mobil mötesplats, det vill säga den kommer ibland ut till gymnasieskolor. Den mobila mötesplatsen fungerar på samma sätt som den öppna. Här finns pyssel, skaparmaterial, spel och du har möjlighet att möta och prata med en präst eller socionom från kyrkan. 

Var med och påverka mötesplatsen

Vad funderar du på? Vad vill du att det ska gå att göra på Kraftstationen? Finns det något Kraftstationen kan hjälpa till med? Berätta gärna om dina idéer, antingen när du besöker Kraftstationen eller via mail.