En blå och en röd cirkel möts. I skärningspunkten är färgen orange. Text på bilden Kraftstationen mötesplats och samtalsrum för unga.
Foto: Svenska kyrkan Malmö

Kraftstationen

Kraftstationen på Själbodgatan 4a i Malmö är till för dig som är mellan 16–25 år, oavsett vem du är eller hur du definierar dig finns här rum för dig. Hit kan du komma och umgås med andra, delta i kreativa aktiviteter eller för att prata med en präst eller socionom.

ANPASSNING AV VERKSAMHETEN UNDER PANDEMIN

Om du ska besöka Kraftstationen behöver du tillsvidare förboka dig hos Antonia via mobil/sms: 076-891 68 93 (max 5 deltagare/tillfälle).

Till Kraftstationen är du välkommen som du är

Kraftstationen består av tre olika delar: en öppen mötesplats, en samtalsmottagning och en mobil mötesplats som dyker upp på olika ställen i Malmö. Oavsett vem du är eller hur du definierar dig finns här rum för dig. Du hittar den färgsprakande mötesplatsen i hjärtat av Malmö på Själbodgatan 4a.