Engagerade och glada körsångare från 25 år och uppåt. Skärpan ligger i mitten på en ung kvinna med blont hår. Hon tittar glatt snett upp till vänster och håller ut en lång ton.
Foto: Alex och Martin/IKON

Sjung i kör

I S:t Matteus kyrka finns körer för både små och stora som gillar att sjunga. För barnen finns olika barnkörer från förskoleklass och och uppåt. För vuxna finns det en gospelkör.

Barnkörer

Småsångarna för dig som är 4 - 6 år

På onsdagar kl. 16.00-16.30 börjar vi i Småsångarna varje träff i S:t Matteus församlingshem med en sång som vi redan kan. Det är fullt ös med rörelse och lek när vi lär oss nya sånger. Och vi avslutar med en favoritsång.

S:t Matteus barnkör för dig som är 6-9 år

På onsdagar kl. 16.30-17.30 i S:t Matteus församlingshem sjunger vi i S:t Matteus barnkör sånger med mycket rörelse och upplever lyckan tillsammans av att sjunga i kör. Halva tiden sjunger vi och andra halvan gör vi något roligt med papper, målning, lera och mycket annat. Hösten avslutas alltid med ett klassiskt luciatåg och våren avslutas ofta med en liten musikal.

Matteus Vocaler för dig som är 10-14 år

På onsdagar kl. 17.45-18.30 i S:t Matteus församlingshem sjunger vi i Matteus Vocaler sånger på olika språk och även enklare stämsång. Vi avslutar alltid hösten med ett stämningsfullt luciatåg och vårens avslutas ofta med en mindre musikal.

Det kostar ingenting att vara med i barnkörerna.
Startar onsdag 9 september 2020.

Information och anmälan

Sofia Hernqvist

Organist, Musikpedagog, S:t Matteus kyrka

Vuxenkör

S:t Matteus Gospel

Torsdagar kl. 19.00–21.00

S:t Matteus Gospel (SMG) sjunger gospel i olika stilar, på engelska och ibland på svenska. Det kostar ingenting att sjunga i kören.

Startar den 3 september 2020.

Anders Frostin

Organist, S:t Matteus kyrka