Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.
Foto: Kristin Lidell /Ikon

Barnkördag - för dig som vill prova på körsång

Tycker du om att sjunga? Då kan det här vara något för dig! 15 juni kan du som är mellan 7 och 10 år prova på att sjunga i barnkör i S:t Johannes församlingshem.

Sångglädje med Dan Bornemark

Barnkördagen är en dag för dig som gillar att sjunga och vill prova på att dela sångglädjen med andra. Det spelar ingen roll om du sjungit i kör innan eller är helt ny, det viktiga är att du vill!

Dagen vänder sig till dig som är mellan 7 och 10 år och vi kommer att spendera dagen i S:t Johannes församlingshem. Vi gästas dessutom av Dan Bornemark som är en musiker med stor passion för musik riktad till barn.

Vi börjar dagen 08.30 med frukost och sedan blir det en dag med mycket sång, pyssel, fika, lunch, lekar samt en avslutande konsert ute på Johannesplan kl 16.00 – cirka 16.45.

Under dagen deltar barnkörledare, pedagoger, husmödrar från Svenska kyrkan Malmö och inte minst Dan Bornemark med döttrarna Signe och Hjördis samt kompband.

Sista anmälningsdag är 5 juni. Du hittar anmälningsformulär nedan.

Upplägg för dagen

Onsdag 15 juni

• Kl. 08.30 – 16.45 i S:t Johannes församlingshem
  • Sång, pyssel, fika och lunch
  • Dagen avslutas med konsert på Johannesplan kl.16.00 – ca.16.45. Vid dåligt väder i S:t Johannes kyrka
  • Antal platser: 50-60 barn
  • Sista anmälningsdag 5 juni
  • Det kostar ingenting att vara med på barnkördagen.

Anmälan till att prova på barnkör-dagen

Tillåtelse till att barnet får medverka på bild som kan publiceras på sociala medier och/eller Svenska kyrkan Malmös hemsida (blankett att skriva under kommer att ges på plats).