Foto: Lotta Annermarken/Yvonne Andersson

Köp go-fika och ljus till förmån för fasteinsamlingen

Nu har du chansen att köpa go-fika och äggformade ljus i glada färger från Kirsebergskyrkan. Överskottet går direkt till Act Svenska kyrkans fasteinsamling.

Köp fikabröd och ljus till förmån för fasteinsamlingen

Fikakassen innehåller ett litet grovt bröd, en påse med småbröd, en påse med macarons och en påse hemlagat godis. Allt är tillverkat av husmor Lotta i Kirsebergskyrkans kök. Kassen kostar 150 kronor.

nybakta Kanelbullar varje torsdag

Varje torsdag bakar Lotta kanelbullar. Förbeställ senast måndag förmiddag för kommande vecka. Bullarna kostar 5 kronor/styck.

Äggformade ljus av återvunnet stearin

De äggformade ljusen är stöpta av 100% återvunnet stearin och tillverkade i Kirsebergskyrkan. Ljusen finns i blandade färger.

• Litet äggformat ljus 15 kronor (3-pack 30 kronor)
  • Mellanstort äggformat ljus 25 kronor
  • Stort äggformat ljus 50 kronor

Allt måste förbeställas

Såväl fika-kassen som kanelbullarna och ljusen måste förbeställas.
Skicka din beställning till kirsebergskyrkan.malmo@svenskakyrkan.se  Observera att kanelbullarna måste beställas senast måndagen i samma vecka. Det finns ett begränsat antal kassar, bullar och ljus.

Så betalar du

Betalning sker antingen med jämna pengar i kontanter när du hämtar eller via Swish till 123 466 45 79. Märk betalningen med texten ”Försäljning fasteinsamling”.

Så hämtar du din beställning

Vi hör av oss till dig och bestämmer en tid då du kan komma till Kirsebergskyrkan och hämta din beställning.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Lotta Annermarken, husmor.

Lotta Annermarken

Husmor, Kirsebergskyrkan