Foto: May_Chanikran/Shutterstock

Vandra in våren med Pilgrim Malmö i Pildammsparken

Nyhet Publicerad

Varannan tisdag med start 6 februari till 28 maj kan du pilgrimsvandra tillsammans med Pilgrim Malmö i Pildammsparken. Samling kl. 10.50 framför S:t Johannes kyrka. Ingen anmälan.

Upplev vårens intåg med Pilgrim Malmö varannan tisdag

I en vardag som lätt bara rullar på, med måsten och krav, behöver man ibland en chans att få landa. Andas ut det som känns tungt och svårt, och andas in ny kraft och energi.
Följ med på vårens pilgrimsvandringar i Pildammsparken varannan tisdag, och se hur naturen gör sig redo för våren - från kala grenar på träden i februari till sprickfärdiga knoppar och tillsist en grön oas i maj. Vandringarna sker i enkelhet med delande och tystnad, och det är bara att dyka upp.

Terminsstart våren 2024

Vandringarna sker varannan tisdag med start 6 februari . Följande datum är det varndring: 20 februari, 5 mars, 19 mars, 2 april, 16 april, 30 april, 14 maj ovh 28 maj.
Inför varje vandring är det samling framför S:t Johannes kyrka kl. 10.50 för att lyssna till dagens tema som kan vara ett ord, en text eller en bön. Ca kl. 11 ringer kyrkans klockor för vandringen, och under ca 60 minuter vandrar du i Pildammsparken innan vi når kyrkan igen.

Vandringarna är gratis, och det krävs ingen anmälan.

Fyll på med energi och dela en stunds gemenskap

Efter vandringen finns det möjlighet att fika (till självkostnadspris) på Café Johannes som är öppet varje tisdag 6 februari - 4 juni kl. 12.15 - 14. Du hittar caféet i församlingshemmets Lilla salen, som ligger på bottenvåningen i huset på Kapellgatan 6.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med Pilgrim Malmö?
Mejla till pilgrim.malmo@svenskakyrkan.se . Vandringsledarna är Lisbeth Jönsson, Malou Hasselhuhn och Kicki Skoglund.