Foto: Shutterstock

Vandra in hösten med Pilgrim Malmö i Pildammsparken

Nyhet Publicerad Ändrad

Från tisdag 5 september - 28 november håller Pilgrim Malmö i pilgrimsvandring varannan tisdag (jämna veckor) i Pildammsparken. Samling kl. 10.50 utanför S:t Johannes kyrka. Ingen anmälan.

En paus från just det du behöver mitt på dagen

I en vardag som lätt bara rullar på, med måsten och krav, behöver man ibland en chans att få landa. Andas ut det som känns tungt och svårt, och andas in ny kraft och energi.
Följ med på höstens pilgrimsvandringar i Pildammsparken varannan tisdag, och se hur naturen varsamt förbereder sig för den kommande vintern. Vandringarna sker i enkelhet med delande och tystnad, och det är bara att dyka upp.

Terminsstart hösten 2023

Vandringarna sker varannan tisdag med start 5 september. Följande datum är det varndring: 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 31 oktober, 14 november och 28 november.
Inför varje vandring är det samling framför S:t Johannes kyrka kl. 10.50 för att lyssna till dagens tema som kan vara ett ord, en text eller en bön. Ca kl. 11 ringer kyrkans klockor för vandringen, och under ca 60 minuter vandrar du i Pildammsparken innan vi når kyrkan igen.

Vandringarna är gratis, och det krävs ingen anmälan.

Värm dig efter vandringen och fyll på med energi

Efter vandringen finns det möjlighet att fika (till självkostnadspris) på Café Johannes som är öppet varje tisdag 5 septmeber - 28 november kl. 12.30 - 15. Du hittar caféet i församlingshemmets Lilla salen, som ligger på bottenvåningen i huset på Kapellgatan 6.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med Pilgrim Malmö?

Mejla till pilgrim.malmo@svenskakyrkan.se . Vandringsledarna är Lisbeth Jönsson, Malou Hasselhuhn och Kicki Skoglund.