Coronavirus i närbild.
Foto: CDC / Unsplash.com

S:t Petri kyrka anpassar delar av verksamheten på grund av coronapandemin

På grund av de nya skärpta restriktionerna från Folkhälsomyndigheten och Region Skåne anpassar S:t Petri kyrka delar av verksamheten.

S:t Petri kyrka är öppen som vanligt, dagligen kl. 10–18 för enskild bön och ljuständning.

Gudstjänster

Gudstjänster firas från 24 november med max 8 personer. Här hittar du en kalender för S:t Petri kyrkas gudstjänster

Musik och kör

Samtliga konserter är inställda året ut, men ta gärna del av S:t Petri kyrkas musikaliska adventskalender med digital lucköppning varje dag på Svenska kyrkan Malmös YouTube-kanal/S:t Petri kyrkas musikaliska julkalender 1–24 december. Länkar publiceras dagligen på S:t Petri kyrkas Facebooksida.

Ungdom

Vill du delta i  Kraftstationens aktiviteter behöver du förboka dig hos Antonia, sms:a 076-891 68 93 (max 5 deltagare/tillfälle).

Dessa verksamheter pausas

Att leva med smärta
Guldkanten
Internationella gruppen
Liten och stor
Livsnära samtal
Sittgympa
Stickcaféet
Vägen till försoning och förlåtelse

Håll dig uppdaterad

Läget kan snabbt förändras. Håll utkik på S:t Petri kyrkas Facebooksida och här på webben för aktuell information.