Coronavirus i närbild.
Foto: CDC / Unsplash.com

S:t Andreas kyrka ställer in verksamhet

Med anledning av den ökade smittspridningen av covid-19 i Skåne pausar S:t Andreas kyrka alla öppna verksamheter. Expeditionen håller stängt och diakonimottagningen tar endast emot bokade besök. Gudstjänsten är begränsad till 50 deltagare och digitala andakter fortsätter att läggas upp.

Förändringar

På grund av det ökade smittläget har S:t Andreas kyrka pausat det flesta av verksamheterna. Från 6 juni är dock S:t Andreas kyrka öppen för 50 deltagare under gudstjänster. Man publicerar även digitala andakter på Youtube och Facebook.

De verksamheter som pågår trots pandemin och renoveringen av S:t Andreas kyrka är:

• Diakoniexpedition - endast bokade besök. Kontakta diakonerna för tidsbokning. Se nedan för kontaktuppgifter.
  • Kyrkan är öppen för bön och ljuständning lördagar och söndagar 10-15
  • Behöver du prata med någon? Präst och diakon finns tillgängliga per telefon

Hänsyn tas till gällande restriktioner.

Har du frågor kring verksamheten, ring 040-27 90 72 eller skicka e-post till andreas.malmo@svenskakyrkan.se

Digitala andakter

S:t Andreas kyrka publicerar digitala andakter för både vuxna och barn på Youtube och Facebook. Från 6 juni är S:t Andreas kyrka öppen för 50 deltagare under gudstjänster.

Tidsbokning diakonimottagningen

Aina Hagström