Smittskyddsåtgärder införs vid gudstjänster/konserter i Hyllie och S:t Mikaels kyrkor

Med anledning av coronaviruset gäller nya restriktioner vid gudstjänstfirande i Hyllie och S:t Mikaels kyrkor från 1 december 2021.

– Vi öppnar kyrkan 45 minuter innan gudstjänsten/konserten börjar. Begränsat antalet platser. Du kommer att bli anvisad en särskild plats i kyrkan.
Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och vidtar smittskyddsåtgärder.
Tänk på att:
–Stanna hemma om du känner dig sjuk eller förkyld. Välkommen tillbaka när du är frisk. Vi ber för dig i gudstjänsten.
– Tvätta händerna före gudstjänsten och använd gärna handsprit. På toaletterna finns tvål och vatten. Alla som tjänstgör tvättar händerna före gudstjänsten.
– Undvik att ta i hand. Det gäller även vid ”Herrens frid”. Du kan istället lägga handen på hjärtat och söka ögonkontakt med andra gudstjänstfirare.