En vindpinad tall på ett fält vid vattnet.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Retreater i vardag eller avskildhet

Nyhet Publicerad Ändrad

Dra dig tillbaka och hitta en djupare nivå inom dig. Antingen som en del av vardagslivet eller i avskildhet på Äspögården, i närheten av Smygehamn, några dagar i pingst.

Lyssna in Guds röst

Ibland behöver vi dra oss tillbaka från vardagen för att hitta en djupare nivå inom oss och kunna lyssna in Guds röst i vårt liv. Har du aldrig provat, erbjuder vi nu möjligheten att antingen låta det bli en del av vardagen under en period eller att åka iväg på en retreat på Äspögården, i närheten av Smygehamn, några dagar i pingst.

Retreat i vardagen
TISDAGAR 17.00–19.00 | S:T ANDREAS FÖRSAMLINGSHUS | START 27 FEBRUARI
Att åka på retreat innebär att dra sig tillbaka från det vardagliga livet för att hitta en djupare nivå och lyssna in Guds röst i våra liv. Har du alltid velat, men haft svårt att hitta tid för det? I vår erbjuder vi andlig fördjupning genom att följa en moderniserad form av Ignatius av Loyolas Andliga övningar. Vi arbetar med boken De andliga övningarna i kontemplativ form av Franz Jalics.

Pingstretreat
16 –19 MAJ | ÄSPÖGÅRDEN, VID SMYGEHAMN
Ibland behöver vi dra oss tillbaka från vardagen för att hitta en djupare dimension inom oss och lyssna in Guds röst i våra liv. Samarbete mellan S:t Andreas och S:t Matteus.

Anmälan/Kontakt Stefan Gummesson, se kontaktuppgifter nedan.