Foto: r.classen/Shutterstock

Pilgrimsvandra under våren 2023 i Pildammsparken

Nyhet Publicerad

Från 7 februari till 30 maj kan du pilgrimsvandra varannan tisdag i Pildammsparken tillsammans med Pilgrim Malmö. Samling framför S:t Johannes kyrka kl. 10.50, och ingen anmälan krävs.

En paus från just det du behöver

I en vardag som lätt bara rullar på, med måsten och krav, behöver man ibland en chans att få landa. Andas ut det som känns tungt och svårt, och andas in ny kraft och energi.
Följ med på vårens pilgrimsvandringar i Pildammsparken varannan tisdag, och njut av vårens intåg. Vandringarna sker i enkelhet med delande och tystnad, och det är bara att dyka upp.

Terminsstart våren 2023

Vandringarna sker varannan tisdag med start 7 februari. Följande datum är det varndring: 21 februari, 7 mars, 21 mars, 4 april, 18 april, 2 maj, 16 maj och 30 maj.
Inför varje vandring är det samling framför S:t Johannes kyrka kl. 10.50 för att lyssna till dagens tema som kan vara ett ord, en text eller en bön. Ca kl. 11 ringer kyrkans klockor för vandringen, och under ca 60 minuter vandrar du i Pildammsparken innan vi når kyrkan igen.

Vandringarna är gratis, och det krävs ingen anmälan.

Nytt för denna terminen är att det kommer att finnas möjlighet att fika (till självkostnadspris) efter vandringen i det nystartade Café Johannes, som kommer att vara öppet varje tisdag 7 februari - 30 maj kl. 12.30 - 15. Du hittar caféet i församlingshemmets Lilla salen, som ligger på bottenvåningen i huset på Kapellgatan 6.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med Pilgrim Malmö?

Mejla till pilgrim.malmo@svenskakyrkan.se . Vandringsledarna är Lisbeth Jönsson, Malou Hasselhuhn och Kicki Skoglund.