Person i vandringskängor och två personer som läser.

Pilgrimsvandra på lunchen i Pildammsparken

Pilgrimsvandra en timme på lunchen i Pildammsparken. Vandringarna börjar 7 september och pågår, jämna veckor, till 30 november. Denna termin sker vandringarna på temat Walk for future. Samling framför S:t Johannes kyrka kl. 10.50.

Njut av dagsljuset

När det går mot mörkare tider behöver man ta de tillfällen man får för att fylla på kroppen och huvudet med det lilla dagsljus som erbjuds.
Följ med på en enkel vandring genom Pildammsparken och njut av naturen, hör dina egna andetag och fundera över dagens tema.

Samling vid S:t Johannes kyrka

Under sju tisdagar, jämna veckor, i höst är det samling kl. 10.50 framför S:t Johannes kyrkan. Vid varje tillfälle tillkännages dagens tema som blir ledorden på dagens vandring.
Kl. 11 ringer kyrkans klockor ut oss, och vandringen börjar.

Följande datum är det pilgrimsvandring:

Ingen anmälan krävs.

Denna terminen går vandringarna på temat Walk for future, en livsviktig vandring fylld av både allvar och hopp.
För mer information om Walk for future besök hemsidan.

Vandringen anpassas efter rådande restriktioner

För att göra vandringen så säker som möjligt hjälps vi åt att hålla avstånd samt följa rådande restriktioner.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar om pilgrimsvandringarna ber vi dig att kontakta pilgrim.malmo@svenskakyrkan.se