Person som går med gymnastikskor på träbro i naturen
Foto: zoff / Shutterstock

Pilgrimsvandra på lunchen

Under en timmes tid vandrar vi genom den natursköna Pildammsparken i enkelhet med delande och tystnad. Vi vandrar i två separata grupper med max 8 deltagare per grupp. Ingen anmälan krävs.

Njut av dagsljuset

Vi vet att vi mår bra av dagsljus, och i dessa pandemitider är det ännu viktigare.
Många av oss jobbar hemifrån och kommer kanske inte ut på hela dagen.
Följ med på en enkel vandring genom Pildammsparken och njut av naturen, hör dina egna andetag och fundera över dagens tema.

Samling vid S:t Johannes kyrka

Under sju tisdagar, jämna veckor, i vår samlas vi kl. 10.50 framför S:t Johannes kyrkan. Vid varje tillfälle samlas vi för att höra dagens tema som blir vårt ledord på vår vandring.
Kl. 11 ringer kyrkans klockor ut oss, och vår vandring börjar.

Följande datum är det pilgrimsvandring:

• 9 mars
  • 23 mars
  • 6 april
  • 20 april
  • 4 maj
  • 18 maj
  • 1 juni

Ingen anmälan krävs.

Vandringen anpassas efter rådande restriktioner

För att göra vandringen så säker som möjligt hjälps vi åt att hålla avstånd samt att vi vandrar i två separata grupper med max 8 deltagare per grupp.

Ändringar kan komma att ske under våren, håll utkik på hemsidan eller på vår facebook.

Vill du veta mer?

Har du frågor eller funderingar om pilgrimsvandringarna ber vi dig att kontakta pilgrim.malmo@svenskakyrkan.se