Foto: Shutterstockmontage

Påskvisningar i S:t Johannes kyrka för 10- och 11-åringar

Nyhet Publicerad

I år erbjuder S:t Johannes kyrka två olika påskvisningar för barn i ålder 10-11 år. En med fokus på hur påsken känns med hjälp av musik och en variant där påskens historia gestaltas genom påsklandskapet som finns i Dopkapellet. Visningarna passar för alla oavsett tro eller icke tro och är kostnadsfria. Inbjudningar har skickats ut till skolorna i närområdet - har ni inte fått någon? Hör av er till oss!

Stilla veckan och påsken - en känslomässig berg- och dalbana

Sorg, förtröstan, glädje och hopp avlöser varandra under Stilla veckan och påsken. Det är en underns tid, och vi får vara med! I år erbjuder S:t Johannes kyrka två olika typer av påskvisningar för barn i åldern 10-11 år. 

Påsken känns

Här får man följa med i påskens olika händelser och uppleva de olika känslorna genom musiken. Det blir en stund då vi känner på sorgen och glädjen och får sjunga med till kända låtar.

Klassiska påskvisningar

Här samlas vi kring påsklandskapet som finns uppbyggt i S:t Johannes dopkapell, och får lyssna till påskens historia om hur Jesus blir förrådd, dödad och sedan uppstår igen.

Har ni inte fått en inbjudan och vill veta mer?

Grundskolorna i närområdet av S:t Johannes kyrka har fått inbjudningar utskickat till sig med möjlighet att anmäla sig till någon av påskvisningarna. Är ni intresserade och vill få mer information? Kontakta präst Håkan Norén för inbjudan och/eller anmälan.