Rosa bakgrund och en snedlagd bild på ungdomars jeansklädda ben och sneakers.
Foto: Kollage. Bild shutterstock.com

Ny chans till konfirmation för dig som är 16–18 år

Du som är mellan 16–18 år och ännu inte är konfirmerad har nu en ny chans till konfirmation. Västra Skrävlinge kyrka startar i höst en konfirmandgrupp för dig som är född 2002–2004.

Lär dig mer om Gud, kyrkan, dig själv och världen

Konfirmationsgrupp i Västra Skrävlinge kyrka

26 november 2020 startar Västra Skrävlinge kyrka en konfirmandgrupp för dig som är född 2002–2004. Gruppen träffas ett antal söndagar under vintern och våren och gruppen konfirmeras innan sommaren 2021.

Chans att lära dig mer om tro, livsfrågor och dig själv

Att konfirmeras ger dig en chans att prata och fundera tillsammans med andra om livsfrågor och kristen tro. Du får möjlighet att lära dig mer om dig själv och vad det innebär att vara kristen.

Det är gratis att vara med

Det kostar ingenting att vara med i en konfirmandgrupp och inga extra kostnader tillkommer. Kyrkan står för material och förtäring vid träffarna.

Anmäl dig senast 25 november

Konfirmandgruppen börjar med ett uppstartsmöte torsdag 26 november kl.17–18 i Västra Skrävlinge församlingshem.

Föranmälan krävs senast 25 november till församlingspedagog Annika Nilsson.

Annika Nilsson

Församlingspedagog, Västra Skrävlinge kyrka