Musikallåtar gestaltar människans sökande i veckans musikgudstjänst

Fjärde söndagen i fastan, 14 mars kl. 18 sänder Bunkeflo Strandkyrka en musikgudstjänst med Sandra och Per Engström. Musikallåtar och pianostycken får gestalta människans sökande och tankar kring det egna jaget och gemenskapen med andra. Du hittar sändningen via Bunkeflo Strandkyrkas Facebooksida.

Musikallåtar gestaltar människans sökande

I musikgudstjänsten från Bunkeflo Strandkyrka bjuder Sandra och Per Engström på ett musikprogram med sång, piano och orgel som försöker skildra människans sökande och tankar kring det egna jaget och gemenskapen med andra.

Sångerna är hämtade ur musikaler skrivna av bland andra Björn Ulvaeus och Benny Andersson, Fredrik Kempe samt Alan Menken. Det blir också pianomusik av bland andra Erik Satie och Frédéric Chopin.

Liturg i gudstjänsten är Christian Sturesson. Musikgudstjänsten görs i samarbete med Sensus.

Läs söndagens bibeltexter