Nedfallna höstlöv i färgerna rött, orange och gult som flyter i en vattenpöl
Foto: ju_see / Shutterstock

Möt hösten i Frostavallen med våra bussturer

De populära Skogsglädje-turerna är tillbaka, och under hösten kommer de tre bussturerna att gå till Frostavallen i Höör. Utflykterna är gratis och en lättare lunch samt fika ingår.

Gratis bussturer till Frostavallen

Under tre tillfällen i höst

• 13 september
  • 11 oktober
  • 15 november

kommer man kunna följa med på någon av våra populära Skogsglädje-turer. Denna gången är det vackra Frostavallen i Höör som blir vårt utflyktsmål för dessa turer.
Vi kommer att promenera, njuta av fågelkvitter och naturens skönhet, meditera, be och dela gemenskap tillsammans. Vi firar en enklare andakt och äter* utomhus under samtal.
*enklare lunch samt fika ingår i turen.

Anmälan till Skogsglädje-turerna

För att anmäla sig till någon av bussturerna ringer man 040-27 91 00 . Antalet platser till turerna är begränsad och bindande. Skulle man få förhinder innan utflyktsdagen ber vi dig att ringa samma nummer som för anmälan.

Om du plötsligt får förhinder (ex. snuvig, hostig m.m) samma dag som utflykten ber vi dig att kontakta Elisabet Hartman 040-27 90 59 .

Bra att tänka på...

... välj kläder efter väder, vi är utomhus oavsett sol eller regn.
... att ta på/med bekvämma skor.
... att för allas trygghet är munskydd obligatoriskt på bussen, samt att vi sitter med avstånd till varandra.
... är du sjuk eller inte känner dig helt frisk? Stanna hemma!

Upphämtningstider på utflyktsdagarna

Vid varje busstur kommer bussen att finnas på följande platser enligt följande tider:

kl. 10 vid S:t Pauli kyrka
kl. 10.20 vid S:t Johannes församlingshem (Kapellgatan 4)
kl. 10.40 vid S:ta Maria kyrka

Planerad återkomst till Malmö är mellan kl. 16 och kl. 18.