En man äter lunch vid datorn i sitt hemmakontor medan han deltar i ett zoom-möte.
Bilden är nedladdad från Shutterstock
Foto: Girts Ragelis /Shutterstock

Killans bönegård erbjuder retreat online

Längtar du efter att fördjupa din kristna tro? 21–28 maj, 2021 erbjuder Killans bönegård på Österlen en digital retreat som du kan vara med på från den plats du befinner dig på.

Killans bönegård på Österlen erbjuder retreat online

I vanliga fall arrangerar Killans bönegård retreater på plats i Ö Vemmerlöv på Österlen, men under pandemin har retreaterna fått flytta online.

Personliga vägledningssamtal varje dag

Du avsätter tid och formar din egen plats och struktur på ett lämpligt sätt. Varje dag har du vägledningssamtal 30 minuter via Zoom eller annat för dig lämpligt sätt.

Bönestunder via Zoom

Du får bönematerial och bibeltexter skickade till dig via mail. Reflektioner och bönestunder kommer att vara möjliga att delta i via Zoom.

Vägledare är prästerna Anna Näppi och Lars Törnqvist.

Dagar och tider

Retreaten börjar fredag 21 maj kl. 17 och slutar fredag 28 maj kl. 9.

förkunskapskrav

Du behöver ha tidigare erfarenhet av retreat.

Retreat online kostar 1800 kronor.

Anmälan görs direkt till Killans bönegård, 0414-230 55, killan@telia.com

Lars Törnqvist