Bilder för Kyrkovalet 2021

Förtidsrösta i valboden framför S:t Johannes kyrka 6-18 september

Förtidsröstningen i Kyrkovalet startar den 6 september och pågår fram till och med valdagen den 19 september. I år finns en valbod uppställd utanför S:t Johannes kyrka under denna period som är öppen mån-fre kl. 11 – 18 samt lör kl. 11 – 15. Ta med ditt röstkort samt legitimation.

rösta i Kyrkovalet

Alla som är medlemmar i Svenska kyrkan och vill ta chansen att påverka hur Svenska kyrkan ska styras samt har fyllt 16 år kan gå och rösta. Du får hem ditt röstkort i brevlådan. Om du inte har fått ditt röstkort kan du gå in här och beställa ett nytt. Det är även möjligt att få ett dublettröstkort utskrivet på plats under förtidsröstningen.
Tänk på att du även behöver ha med dig din legitimation, det gäller även för den som agerar bud vid poströstning.

ÖPPETTIDER FÖR FÖRTIDSRÖSTNING I valboden framför S:t Johannes kyrka

mån-fre kl. 11.00 – 18.00
lör kl. 11.00 – 15.00

RÖSTA PÅ VALDAGEN 19 SEPTEMBER i S:t Johannes kyrka

Din vallokal där du ska rösta på valdagen står på ditt röstkort.
S:t Johannes kyrka kommer att vara öppen för röstning kl. 9 – 20, för alla de som tillhör S:t Johannes vallokal.
Denna dag är kyrkan stängd för övrig verksamhet samt övriga besök.

FÖRTIDSRÖSTA i valboden PÅ VALDAGEN

Du kan även förtidsrösta på valdagen om du inte har möjlighet att rösta i din vallokal. Valboden framför S:t Johannes kyrka har öppet för förtidsröstning under valdagen 19 september mellan kl. 9.00- 20.00