Gångväg i trä genom lövskog.
Foto: Christine Wedberg / Shutterstock

Följ med på Skogsglädje-tur och möt våren

Längtar du bort från stadens brus och vill höra fåglarna kvittra och se våren ta plats? Då ska du följa med på någon av de kostnadsfria Skogsglädje-turerna. Vi besöker under våren tre av Skånes nationalparker med buss. Vi njuter av naturen genom promenader, bön och gemenskap.

Välkomna vårens intåg i naturen

Längtar du bort från stadens brus och stress? Vill du få andas in våren och höra insekterna surra? Se träden fyllas av blad och se knopparna sträcka sig mot solen?

Upplev naturen tillsammans

Följ med på någon av våra tre kostnadsfria bussturer i vår, då vi kommer att göra stopp i tre av Skånes nationalparker.
Vi kommer att promenera, njuta av fågelkvitter, meditera, be och dela gemenskap tillsammans. Fika och lunch ingår.

Bussturerna

Vi kommer att besöka följande nationalparker:
12 april Dalby hage
3 maj Skäralid
31 maj Stenshuvud

Tiderna nedan är ungefärliga upphämtningstider, kom i tid och håll avstånd till varandra.
Första stoppet sker:
kl. 10 vid S:t Pauli kyrka
kl. 10.30 vid S:t Johannes församlingshem
kl. 11 vid S:ta Maria kyrka
beräknad återkomst till Malmö är mellan kl 16 – 18.

Anmälan och frågor

Antalet platser är begränsat för bussturerna,
och anmälan är bindande.
För att boka en plats, ring 040- 27 91 00.

Tänk på...

... välj kläder efter väder, vi är utomhus oavsett.
... att ta på/med bekvämma skor.
... att för allas trygghet är munskydd obligatoriskt på bussen, samt att vi sitter
    med avstånd till varandra.
... är du sjuk eller inte känner dig helt frisk?
    Stanna hemma!