Foto: Illustratör Susanne Engman

Det går fortfarande att anmäla sig till konfirmation 2022/2023

Nyhet Publicerad

Glömde du att anmäla dig? Ingen fara. Det går att efteranmäla sig till konfirmation i Svenska kyrkan Malmö.

Efteranmälan görs direkt till kontaktpersonen för gruppen

Gå in på respektive kyrkas sida som beskriver de olika konfirmationsgrupperna. Där hittar du kontaktuppgifter till ansvariga för respektive grupp. Gör din efteranmälan direkt via mejl till kontaktpersonen för gruppen.

Konfirmation i Bunkeflo Strandkyrka 2022-2023

Följ med på ett oförglömligt läger sommaren 2023! Under tio dagar lär vi känna Gud och varandra genom gemensamma upplevelser, gudstjänster, musik, lekar, fest och äventyr. Eller lär känna Jesus, kyrkan och en massa nya kompisar i vår Torsdagsgrupp varannan vecka.

Konfirmation i Fosie kyrka och Heliga Trefaldighetskyrkan 2022-2023

Är du klistrad framför dina dator- och tv-spel på fritiden? Säger folk till dig att man inte lär sig något av att spela? Visst kan man det! Häng med oss in i spelvärlden och lär dig massor om kristen tro och hur det är att vara människa, för gaming och kristen tro går att kombinera. Vi har två olika grupper – träffas hemifrån eller IRL.

Konfirmation i Husie 2022-2023

I Husie kan du välja mellan en torsdagsgrupp under terminstid och en sommargrupp med en veckas lägervistelse sommaren 2023.

Konfirmation i Hyllie och S:t Mikaels kyrkor 2022-2023

Ta chansen att möta andra ungdomar i din egen ålder som kanske har samma funderingar som du. Tro/hopp/kärlek består av tre grupper, du väljer den som passar dig bäst. Även om grupperna är olika hör vi ihop och alla träffas därför tillsammans den 13 november 2022 och 5 mars 2023.

Konfirmation i Kirsebergskyrkan 2022-2023

Genom en rad olika resor och äventyr via såväl brädspel, lekar, olika fysiska platser, läger och inre rum, utforskar vi tillsammans stora och små tankar, frågor och känslor.

Ungdomar i konfirmandkåpor springer i allé med kyrka i bakgrunden

Du som anmält dig till konfirmation...

Så kul att du anmält dig till en grupp i Limhamns kyrka! Grupperna startar vecka 38. Hör av dig till oss om du har några funderingar eller inte vet när och var det börjar.

Konfirmation i Oxie kyrka 2022-2023

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda. Varför händer onda saker i världen? Vad ska jag bli i framtiden? Vad är kärlek? Vi pratar om livets frågor och upplever saker tillsammans. Allt från läger och äventyr till andakter med stillhet och ro.

Konfa för särskoleelever 2022-2023

Går du i grundsärskolan och vill konfirmera dig? Vi välkomnar konfirmander från hela Malmö. Du ska vara född senast 2008.

En liten kille med hjälm och sele klättrar i en äventyrsbana.

Konfirmation i S:t Andreas kyrka 2022-2023

Vi träffas på tisdagar och funderar kring livet och tron, vi fikar och firar andakt. Dessutom blir det olika utmaningar och aktiviteter t.ex. ridning, femkamp, klättring och olika samarbetsövningar.

Konfirmation i S:t Pauli kyrka 2022-2023

Var konfirmand i den sexkantiga kyrkan, här får du pröva höjd och djup och bredd. En konfirmandundervisning som bygger på att vi skapar, samtalar och firar gudstjänst tillsammans. Du kommer att få träffa flera av oss som arbetar i S:t Pauli. Kom och var med under stjärnorna.

Några grässtrån på en klippa vid vattnet.

Konfirmation i S:t Matteus kyrka 2022-2023

Vi åker på sommarläger på västkusten med salta bad, sol, värme och härlig  gemenskap. Genom samtal, kreativa aktiviteter, gudstjänst och andakt utforskar vi livets stora frågor och centrala teman i den kristna tron. Dessutom träffas vi vid några tillfällen under höst och vårterminen för att lära känna varandra innan sommarlägret börjar.

Konfirmation i Tygelsjö och Västra Klagstorps kyrkor 2022-2023

Vi hittar likheter mellan bibelns berättelser och våra egna liv och är kreativa. Kom och var med!

Konfirmation i S:t Petri kyrka 2022-2023

En sommar i city med upplevelser, gemenskap och nya vänner. Välkommen att vara konfirmand i S:t Petri kyrka, en av Malmös äldsta kyrkor. Tillsammans går vi på upptäcktsfärd i kyrkans skrymslen och torn, på Berlins gator och torg, bland livets frågor och funderingar och i den kristna tron.

Konfirmation i Västra Skrävlinge kyrka 2022-2023

För dig som vill varva din konfirmandtid  med samtal med jämnåriga och upptäcka mer om bibeln, gudstjänst, Gud och Jesus, kristen tro, vad kyrkan är, tror och lär, och träffar där vi praktiskt gör något upplevelseinriktat som exempelvis studiebesök, bowling, go-cart.

Några konfirmander i vita kåpor jämför sina gympaskor.

Vanliga frågor om konfirmation

Här hittar du svar på några vanliga frågor om konfirmation.